Yhteystiedot

Yoga & Movement Center sijaitsee Espoossa Tapiolassa, löydät meidät Heikintorin ostoskeskuksen 2.kerroksesta torin puoleisesta päädystä osoitteesta Kauppamiehentie 1. Alta löydät kuvat ja kartat sijainnistamme.

  • Osoite: Kauppamiehentie 1, 02100 Espoo
  • Yhteydenotot sähköpostitse: info@movementespoo.fi
  • Yhteydenotot puhelimitse: 050-3299519

Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää kun tulet paikan päälle! (Kurssit vaativat oman ilmoittautumisensa)

Kaikki tunnit ovat avoimia kaikille! Eli et tarvitse tunneille osallistumiseen erillistä starttikurssia, vaan ohjaajamme tarjoavat sopivat harjoitteet jokaisen tasolle sopivasti! Starttikursseilla on mahdollista käydä hakemassa oppia perusteisiin.

Palvelumme:

Ryhmätuntien valikoimaan kuuluvat jooga ja monipuoliset kehonpainoharjoittelun tunnit. Kehonpainoharjoittelu on ollut nousevat trendi liikunta-alalla ja Tapiolassa pääseekin harjoittelemaan alan ehdottomien huippujen opastuksella. Salin perustajina ja ohjaajina ovat nimittäin Jarno Härkönen ja Jukka Rajala, joiden käsialaa myös ”Kehonpainoharjoittelu Movement” -kirja on.

Salin muista monipuolisista palveluista löytyy jokaiselle jotakin: personal training, pienryhmät, työhyvinvointipalvelut, tilaustunnit, eritysryhmien palvelut ja henkinen- ja ravintovalmennus. Näistä palveluista saat lisätietoja sähköpostitse info@movementespoo.fi

Tervetuloa Suomen laadukkaimpaan opetukseen!

Tutustu tarkemmin Sopimusehtoihimme ennen liikuntapalveluiden ostamista.

tapiola-jooga-heikintori

 

movementespoo-kartta

 

Yritystiedot:

Tapiolan Movement Oy
Y-tunnus: 27751218