Tuomas Katila

Tuomas on Etelä-Pohjanmaalta pääkaupunkiseudulle siirtynyt monipuolisen liikkeen puolestapuhuja. Tuomaksen päätehtäviin kuuluun niin aikuisten kuin lastenkin valmentaminen ja kouluttaminen.

Parkourin kautta jalostuneet liikuntataidot saivat muutama vuosi takaperin täytteeksi myös kehonpainoharjoittelun. Tämä puolestaan johti Street Workoutin SM-kisoissa Overall Winnerin titteliin vuonna 2015. Myöhemmin kehonpainoharjoittelu muotoutui pitkälti ns. Movement-harjoitteluksi. Miehen voikin nähdä usein harjoittelemassa erityyppisiä flow-sarjoja ennen tuntien alkua.

Tuomas on valmistunut Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi (AMK), sekä personal traineriksi Personal Trainer Akatemiasta. Osaamistaan hän on täydentänyt monipuolisilla valmentajakoulutuksilla mm. parkourista ja telinevoimistelusta. Lisäksi takataskusta löytyy Jukka Rajalan Movement System -koulutusputken kaikki koulutukset joihin sisältyy kehonpaino-, liikkuvuus- ja kahvakuulaharjoittelua.
tuomas-katila-valmentaja

Tuomas ohjaa monipuolisesti treenejä myös Käpylän Movement Centerillä ja on tuore lisäys Personal Trainer Akatemian kouluttajatiimiin (vastuualueina mm. kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelu, sekä voimaharjoittelu). Häneen on voinut törmätä myös ohjaamassa mm. Functionality -kesäleirillä ja Inspiration Weekendillä 2017.

Niin omassa harjoittelussa kuin myös valmentamisessa on Tuomaksen filosofiana monipuolisuus ja hauskuus. Jos treenit itsessään eivät ole hauskat niin viimeistään takuuvarma puujalkahuumori tuo hymyn huulille. ”Kehomme tarvitsee monipuolista liikettä unohtamatta perusteita!”

Seuraa Tuomasta:

Instagram: @tuspu

Facebook: Tuomas Katila – Movement Coach