Tuomas Katila

Tuomas on Etelä-Pohjanmaalta pääkaupunkiseudulle siirtynyt monipuolisen liikkeen puolestapuhuja. Tuomaksen päätehtäviin kuuluun niin aikuisten kuin lastenkin valmentaminen ja kouluttaminen.

Parkourin kautta jalostuneet liikuntataidot saivat vuosia takaperin täytteeksi myös kehonpainoharjoittelun. Tämä puolestaan johti Street Workoutin SM-kisoissa Overall Winnerin titteliin vuonna 2015. Myöhemmin kehonpainoharjoittelu muotoutui pitkälti ns. Movement-harjoitteluksi. Miehen voikin nähdä usein harjoittelemassa erityyppisiä flow-sarjoja ennen tuntien alkua.

Tuomas Katila parkour

Tuomas on valmistunut Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi (AMK), sekä personal traineriksi Personal Trainer Akatemiasta. Osaamistaan hän on täydentänyt monipuolisilla valmentajakoulutuksilla mm. parkourista ja telinevoimistelusta. Lisäksi takataskusta löytyy Jukka Rajalan Movement System -koulutusputken kaikki koulutukset joihin sisältyy kehonpaino-, liikkuvuus- ja kahvakuulaharjoittelua.

Tuomas ohjaa monipuolisesti treenejä myös Käpylän Movement Centerillä ja toimii kouluttajana Personal Trainer Akatemian kouluttajatiimissä (vastuualueina mm. kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelu, sekä voimaharjoittelu). Häneen on voinut törmätä myös ohjaamassa mm. Functionality -kesäleirillä ja Inspiration Weekendillä 2017.

Tuomas Katila personal trainer

Niin omassa harjoittelussa kuin myös valmentamisessa on Tuomaksen filosofiana monipuolisuus ja hauskuus. Jos treenit itsessään eivät ole hauskat niin viimeistään takuuvarma puujalkahuumori tuo hymyn huulille.

”Kehomme tarvitsee monipuolista liikettä unohtamatta perusteita!”

Seuraa Tuomasta:

Instagram: @tuspu

Facebook: Tuomas Katila – Movement Coach

Tuomas Katila kehonpainoharjoittelu