Sami Obele

Sami on ollut Movement Centereiden luottovalmentaja, joka on ollut mukana tiimissä ensimetreistä lähtien, kun Jukka Rajala avasi ensimmäisen salin Helsingin Vallilaan. Samin lajitausta rakentuu monipuolisesti eri lajeista, josta voimaharjoittelu eri muodoissa on ollut mukana jo teini-iästä saakka.

sami-obele-400pix
Sami tutustui kahvakuulilla harjoitteluun 10 vuotta sitten ja samoihin aikoihin alkoivat työt personal trainerina. Movement- ja kehonpainoharjoittelun Sami aloitti aktiivisesti viitisen vuotta sitten ja sillä tiellä hän on edelleen. Hänet löytää valmentamassa Espoon lisäksi säännöllisesti myös Käpylän ja Hakaniemen Movement Centereillä.

Sami on lisensoitu Personal Trainer ja Kuntosaliohjaaja (Trainer Lab/FAF), ja hän on suorittanut kaikki Movement Systemin( entinen CompactFit -koulutukset) koulutukset, joita ovat Bodyweight Training Coach, Movement & Mobility Coach ja Cross Training Coach, sekä Kahvakuulaohjaajakoulutuksen (IUKL/IKSA).

Näiden lisäksi oppia on haettu mm. Ido Portalin Upper Body Strenght ja Movement-X –kursseilta ja löytyy takataskusta myös SPNL:n Painonnoston ohjaajakoulutus, sekä Vivobarefoot Running Coach -koulutus. Tällä hetkellä työn alla on Precision Nutrition -ravintovalmentajakoulutus.

Seuraa Samia:

Facebook: Movement Coach Sami Obele