Sami Obele

Sami on ollut Movement Centereiden luottovalmentaja, joka on ollut mukana tiimissä ensimetreistä lähtien, kun Jukka Rajala avasi ensimmäisen salin Helsingin Vallilaan. Samin lajitausta rakentuu monipuolisesti eri lajeista, josta voimaharjoittelu eri muodoissa on ollut mukana jo teini-iästä saakka.

Sami Obele kahvakuula

Sami tutustui kahvakuulilla harjoitteluun 12 vuotta sitten ja samoihin aikoihin alkoivat työt personal trainerina. Movement- ja kehonpainoharjoittelun Sami aloitti aktiivisesti seitsemän vuotta sitten ja sillä tiellä hän on edelleen. Sami toimii aktiivisena personal trainerina ja hänet löytää valmentamassa ryhmätunteja Espoon lisäksi säännöllisesti myös Käpylän Movement Centeriltä. Myös liikunta-alan kouluttajan tehtävät ovat tulleet Samille tutuksi.

Sami on lisensoitu Personal Trainer ja Kuntosaliohjaaja (Trainer Lab/FAF), ja hän on suorittanut kaikki Movement Systemin (entinen CompactFit -koulutukset) koulutukset, joita ovat Bodyweight Training Coach, Movement & Mobility Coach ja Cross Training Coach, sekä Kahvakuulaohjaajakoulutuksen (IUKL/IKSA).Lisäksi tällä hetkellä työn alla on Valmentajan Ammattitutkinto Varalan Urheiluopistolla.

Sami Obele kehonpainoharjoittelu

Näiden lisäksi oppia on haettu mm. Ido Portalin Upper Body Strenght ja Movement-X –kursseilta ja löytyy takataskusta myös SPNL:n Painonnoston ohjaajakoulutus, Vivobarefoot Running Coach -koulutus ja Precision Nutrition -ravintovalmentajakoulutus.

Seuraa Samia:

Instagram: @samiobele

Facebook: Strength & Movement Coach Sami Obele

Sami Obele personal trainer