Personal Training

Tiesitkö, että salimme valmentajilta saat myös personal training yksilövalmennusta studiollamme? Valmentajamme ovat erikoistuneet mm. kehonpainolla tehtävään voima-, taito- ja liikkuvuusharjoitteluun ja joogaan.

HUHTIKUUN KAMPANJA: Ensimmäinen harjoituskerta -50%, ensimmäinen harjoitusohjelma -50%

Lue lisää yksilövalmennuksia tarjoavista voima-, taito- ja liikkuvuusharjoittelun valmentajistamme klikkaamalla valmentajan nimeä alta:

Muut valmentajat:

Personal training hinnat:

  • Yksittäinen tapaaminen 90€
  • 5 x tapaaminen 490€
  • 10 x tapaaminen 850
  • Harjoitusohjelman teko 20€
  • Harjoitusohjelman teko ja opastus 110€

Halutessasi valmennusta ota meihin yhteyttä info@movementespoo.fi ja kerro viestissä myös tavoitteistasi, toivomastasi valmennuspaketista ja valmentajasta, sekä sinulle sopivista treeniajoista! Tällä hetkellä vapaita aikoja löytyy hyvin kaikkina päivinä 9-21 välistä. Palamme sinulle asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä ja saat valmennusprojektin halutessasi jo nopeastikkin käyntiin.

KORONA-TIEDOTE: Studiomme ovet ovat olleet suljettuja 13.3. asti ryhmävalmennuksilta. Tilat on täysin puhdistettu tämän jälkeen ja harjoittelemassa on voinut käydä ainoastaan personal trainer yhden valmennettavansa kanssa. Tälloin valmentaja aina huolehtii myös käytettävien välineiden desinfoinnista ennen ja jälkeen harjoitusten. Tilassa valmennuskerroilla ei tule olemaan ketään muuta ja valmentajat välttävät kosketusta valmennuksissa toistaiseksi.