Palvelut

Viikkotunnit

Yoga & Movement Centerillä järjestetään kehonpainoharjoittelun ja joogan ryhmätunteja monipuolisella kattauksella. Tuntimme ovat avoimia kaikille ja niihin ei tarvitse erikseen ennakkoilmoittautua!

Tutustu viikkotuntien aikatauluihin tästä: Lukujärjestys

Tuntikuvaukset löytyvät näistä linkeistä: Jooga-tunnit / Kehonpainoharjoittelun tunnit

  • Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää kun tulet paikan päälle! (Kurssit vaativat oman ilmoittautumisensa)
  • Kaikki tunnit ovat avoimia kaikille! Eli et tarvitse tunneille osallistumiseen erillistä starttikurssia, vaan ohjaajamme tarjoavat sopivat harjoitteet jokaisen tasolle sopivasti! Starttikursseilla on mahdollista käydä hakemassa oppia perusteisiin.

Kurssit

Järjestämme Kehonpainoharjoittelun Starttikursseja, sekä erilaisilla teemoilla olevia kursseja säännöllisin väliajoin. Tutustu tällä hetkellä tarjolla oleviin kursseihin:

Kehonpainoharjoittelun Starttikurssit – seuraavat kurssit alkavat 21.8. ja 24.8.2017

Tilavuokraus

Vuokraamme Yoga & Movement Centerin tiloja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Tiloissamme voidaan järjestää kätevästi vaikkapa lasten synttärijuhlat tai yrityksesi liikunnallinen hyvinvointipäivä!

Tutustu lisää ja varaa tilat: Tilavuokraus

Personal training -palvelut

Suurin osa ohjaajistamme valmentaa myös yksilöasiakkaita, mikäli olet kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@movementespoo.fi

starttikurssi-movementespoo-box