Ninja Juniorit – treenit 9-12 vuotiaille

Suositut Ninja Juniori -kurssimme jatkuvat jälleen tammikuussa 2020! Kurssi sopii kaikille energisille tytöille ja pojille, jotka haluavat liikkua monipuolisesti ja hauskasti!

Sisältö: Kurssiin kuuluu kevään ajan oma harjoitusvuoro. Treenit hakevat vaikutteita mm. kamppailulajeista ja kehonpainoharjoittelusta, telinevoimistelusta ja parkourista tietenkään sopivaa temppuilua ja leikkejä unohtamatta! Salimme tatami, puolapuut, voimistelurenkaat, jumppamatot ja muut välineet antavat mahdollisuudet todella kokonaisvaltaiseen ja hauskaan harjoitteluun.

ninja juniorit uusi

Jokainen harjoitus koostuu seuraavista osa-alueista: alkulämmittelyt ja valmistavat harjoitteet, tekniikkaosiot, leikit ja pelit, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteet ja alku- ja loppurauhoittuminen.

Tekniikkaosioissa opetellaan eri kamppailulajeista haettuja liikkeitä, kuten erilaisia torjuntoja, iskuja, potkuja, liikesarjoja ja liikkumistapoja. Lisäksi harjoittelemme monipuolisia taito- ja kehonhallintaharjoitteita, jotta saamme kehitettyä nuorten motoriikkaa monipuolisesti.

Kurssin ajankohta:

Tiistain ryhmä 14.1-26.5 (ei treenejä 18.2 hiihtolomalla) klo 16.30-17.25
*Vastuuohjaaja Jarno Härkönen

ninja juniorit kurssi 2020

 

Hinta: 289€ (yht. 19 harjoitusta)

Osallistujamäärä: 8-16

Harjoituspaikka: Yoga & Movement Center, Kauppamiehentie 1, Heikintorin liikekeskus 2.krs

Ilmoittautuminen: Alta olevasta linkistä verkkokauppamme kautta, kirjoita Huomio-kenttään lapsesi nimi & ikä.

Avoinna24 -verkkokauppa

Ohjaajana toimii salimme isäntä ja kamppailulajeja yli 15 vuotta ohjannut Jarno Härkönen, jolta löytyy meriiteistä mm. 2 eri mustaa vyötä (2.daneja), MM-1 titteli vuodelta 2003 (Hayashi-Ha Shito Ryu World Championships) ja comebackilla kisalavoille hankittu SM-pronssi 2017! Hänellä on myös vahva kokemus lasten ja nuorten ohjaamisesta.

Lisäinfot: info@movementespoo.fi / puh. 050-3299519

Tutustu kaikkiin kursseihimme täältä: Kurssit 2019