Ninja Juniorit – treenit 7-10 vuotiaille

Lasten treenejä on toivottu, joten nyt jatkamme toisella Ninja Juniorit -kurssillamme! Kurssi sopii kaikille energisille tytöille ja pojille, jotka haluavat liikkua monipuolisesti ja hauskasti!

ninja-juniorit-kurssi-kevat-2018

Sisältö: Kurssiin kuuluu kevään ajan oma harjoitusvuoro. Treenit hakevat vaikutteita mm. kamppailulajeista ja kehonpainoharjoittelusta, tietenkään sopivaa temppuilua unohtamatta! Salimme tatami, puolapuut, voimistelurenkaat, jumppamatot ja muut välineet antavat mahdollisuudet todella kokonaisvaltaiseen ja hauskaan harjoitteluun.

Jokainen harjoitus koostuu seuraavista osa-alueista: alkulämmittelyt ja valmistavat harjoitteet, tekniikkaosiot, leikit ja pelit, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteet ja alku- ja loppurauhoittuminen.

Tekniikkaosioissa opetellaan eri kamppailulajeista haettuja liikkeitä, kuten erilaisia torjuntoja, iskuja, potkuja ja liikkumistapoja. Lisäksi harjoitellaan aina erilaisia liikesarjoja, joista lapset saavat mukavasti haasteita!

Kurssin ajankohta:

Keskiviikon ryhmä 17.1-23.5 (ei treenejä 22.2/hiihtoloma) klo 16.30-17.20
*Vastuuohjaaja Jarno Härkönen

Hinta: 269€ (yht. 18 harjoitusta)

Osallistujamäärä: 10-16

Harjoituspaikka: Yoga & Movement Center, Kauppamiehentie 1, Heikintorin liikekeskus 2.krs

Ilmoittautuminen: Ilmoita lapsesi (nimi&ikä) mukaan kurssille sähköpostilla osoitteeseen info@movementespoo.fi

Ohjaajana toimii salimme isäntä ja kamppailulajeja yli 15 vuotta ohjannut Jarno Härkönen, jolta löytyy meriiteistä mm. 2 eri mustaa vyötä (2.daneja), MM-1 titteli vuodelta 2003 (Hayashi-Ha Shito Ryu World Championships) ja comebackilla kisalavoille hankittu SM-pronssi tältä keväältä! Hänellä on myös vahva kokemus lasten ja nuorten ohjaamisesta.

Lisäinfot: info@movementespoo.fi / puh. 050-3299519

Tutustu kaikkiin kursseihimme täältä: Kurssit 2018