Mikko Laitinen

Kamppailulajeista Street Workoutin maailmaan hurahtanut Mikko on mm. Suomen Streetworkout ry:n varapuheenjohtaja, tässä hänen esittelynsä omin sanoin:

”Olen jo pienestä pitäen tykännyt liikunnasta, lajeina lähes kaikkea break dancesta tennikseen. Päälajini oli kuitenkin pitkään Taekwondo, jota harrastin 13 vuoden ajan aktiivisesti. Taekwondossa ehdin kisaamaan myös reilut 6 vuotta, menestyen myös kansainvälisissä kisoissa, parhaimpana saavutuksena miesten PM-hopeaa liikesarjoissa.”

Mikko Laitinen street workout

”Tänä päivänä harrastan pitkälti kehonpainoharjoittelua. Kehonpainoharjoittelun aloitin ensimmäisen kerran 6 vuotta sitten taekwondon oheisharjoitteluna. Myöhemmin kiinnostuin Street Workoutista ja vaikeiden liikkeiden opettelusta. Street workoutia olen harrastanut nyt lähes 2 vuoden ajan, käyden useammissa kisoissa.”

”Koulutukseltani olen fysioterapeutti, intohimona auttaa ja opettaa ihmisiä liikkumaan oikein. Tykkään todella paljon myös valmentamisesta, ja mielestäni näiden kahden yhdistelmä on täydellinen paketti.”

Mikko Laitinen käsilläseisonta

”Valmennuksessani panostan laadukkaaseen tekemiseen, mutta haastan aika ajoin myös asiakkaita ylittämään itsensä kovilla treenisuorituksilla. Train hard, but smart on valmennusfilosofiani ydin. Ihminen kyllä kykenee koviin suorituksiin, mutta ensin hänet on valmistettava siihen harjoittelemalla perusteet ja pohjakunto hyväksi!”

Seuraa Mikkoa:

Instagram: @mikkosakke

Mikko Laitinen taekwondo