Lauriina Äärelä

Minä olen Lauriina, jooga- ja pilatesohjaaja, ravintoterapia opiskelija sekä äiti. Minulla on kaksi poikaa, toinen syntyi joulukuussa 2015 ja toinen kesäkuussa 2018. Eli tällä hetkellä vilinää ja vilskettä kotirintamalla riittää. Äitiys on tuonut liikunnanohjaajan työhöni paljon uusia ulottuvuuksia.

Valmistuin Somatic Pilates ohjaajaksi maaliskuussa 2017 ja lopputyöni tein aiheesta pilates-harjoittelu synnytyksestä palautumisen tukena. Ohjaan tunteja raskaana oleville naisille sekä synnyttäneille äideille. Ohjaan myös laitepilatestunteja.

Joogaa olen ohjannut vuodesta 2011. Ohjaan yin-joogaa, hatha-joogaa sekä ilmajoogaa. Ohjaan joogaa myös raskaana oleville naisille, synnyttäneille äideille sekä äiti&vauva joogatunteja.

Ravitsemuksesta kiinnostuin syvemmin esikoisen vauva-aikana. Hänellä oli paljon allergioita ja ainoa keino hänen olonsa helpottamiseksi, oli tehdä omaan ruokavaliooni muutoksia. Myös kuopus on allergikko ja allergioiden osalta haastavampi tapaus kuin esikoinen. Pari vuotta pengoin tietoa, tutustuin ravintolisiin, selvitin, tutkin imettävän äidin ruokavalion vaikutuksia lapseen. Kunnes lähdin hiljalleen suorittamaan Ravintoterapeutin tutkintoa.

Hyvinvointi on minulle elämäntapa ja se sisältää sopivassa suhteessa liikuntaa, lepoa ja oikeanlaista ravintoa. Haluan jakaa omia kokemuksiani ja ammatillista osaamistani sinun hyödyksesi. Hyppää mukaan ja voi hyvin!