Kurssit

Tammikuussa 2019 starttaamme Tapiolan Heikintorin studiollamme jälleen Kehonpainoharjoittelun Starttikurssit ja hikeä nostattavat Bootcamp-kurssit! Tarjolla on myös Ninja Juniorit -treenejä 8-12 vuotiaille.

Tutustu alta kurssivalikoimaamme ja valitse itsellesi sopivin, ilmoittautumiset sähköpostitse: info@movementespoo.fi – lisätietoja puh. 050-3299519

Kehonpainoharjoittelun starttikurssit (ma/ke/to/pe)

kehonpainoharjoittelun-starttikurssi-2018

Kenelle: Aloittelijoille ja niille, jotka haluavat hyvät pohjatiedot perustekniikoista

Sisältö: Kurssiin kuuluu 5 viikon ajan oma harjoitusvuoro (voit valita maanantain, torstain tai perjantain), joissa käydään läpi oikeaoppisia ja turvallisia suoritustekniikoita ja etsitään jokaiselle harjoittelijalle sopivat tasot. Liikkeisiin kuuluvat mm. erilaiset punnerrus-, kyykky-, keskivartalo- ja vetävät-harjoitteet. Kurssilla tutustutaan myös kehonhuoltoon ja liikkuvuusharjoitteluun.

Early Bird -tarjous: osta kurssi ennen 24.12 ja saat sen hintaan 69€ (ovh. 89€)

Lisäinfoja ja ilmoittautumisohjeet: Kehonpainoharjoittelun Starttikurssit

Bootcamp (ma/to/pe)

bootcamp-kurssi-2018

Kenelle: Starttikurssin käyneille tai niille, jotka haluavat lisätä tehoa treeneihinsä.

Sisältö: Kurssiin kuuluu kevään ajan oma viikottainen harjoitusvuoro (voit valita joko maanantain tai torstain), joissa treenataan lihaskuntoa ja nostatetaan sykettä. Treeneissä tulee tutuksi myös monipuolinen dynaaminen liikkuvuusharjoittelu. Harjoituksissa käytetään kehonpainoliikkeiden lisäksi painoja. Osallistujat saavat kuukausittain videomuodossa kotiharjoitusohjelmia ja valmentajilta ohjeita ja vinkkejä omaan harjoitteluunsa.

Lisäinfoja ja ilmoittautumisohjeet: Bootcamp-kurssit

Ninja Juniorit (ke)

ninja-juniorit-kurssi-2018

Kenelle: 8-12 vuotiaille lapsille

Sisältö: Treenit hakevat vaikutteita mm. kamppailulajeista ja kehonpainoharjoittelusta, tietenkään sopivaa temppuilua unohtamatta! Salimme tatami, puolapuut, voimistelurenkaat, jumppamatot ja muut välineet antavat mahdollisuudet todella kokonaisvaltaiseen ja hauskaan harjoitteluun.

Lisäinfot ja ilmoittautumisohjeet: Ninja Juniorit -kurssi