Kehonpainoharjoittelun Starttikurssit

Haluatko päästä helposti sisään kehonpainoharjoittelun monipuoliseen maailmaan? Tule mukaan syksyllä alkaville starttikursseillemme, joissa jokainen oppii helposti ja turvallisesti harjoittelun perusteet ja tekniikat.

Ryhmätreeneihin kuuluvat viikottaiset yhteistreenit, yhteensä viisi kertaa. Harjoituksissa käydään läpi mm. erilaisia kyykky-, punnerrus-, veto- ja keskivartaloharjoitteita. Lisäksi osallistujat pääsevät tutustumaan liikkuvuusharjoitteluun ja kehonhuolto, sekä liikeharjoitteluun (ns. Movement). Kurssi sopii erinomaisesti aloittelijoille, tai niille jotka haluavat ottaa kehonpainoharjoittelun perusteet hyvin haltuun.

Huom: Kurssi ei ole pakollinen lukujärjestyksemme tunneille osallistumiseen, mutta siitä saa hyvät pohjatiedot ja paljon oppeja itselle sopiviin harjoituksiin.

Aikataulut:

Ryhmä 1 – 25.9-30.10.2017: Harjoitukset aina maanantaisin 19.30-20.30, paitsi 16.10 (koulujen syyslomaviikko) – yht. 5 kertaa

Ryhmä 2 – 28.9-2.11.2017: Harjoitukset aina torstaisin 19.30-20.30, paitsi 19.10 (koulujen syyslomaviikko) – yht. 5 kertaa

*Ryhmät starttaavat mikäli niihin saadaan vähintään 6 osallistujaa

Hinnat:

5 viikon kurssi (5 harjoitusta): 59€

5 viikon kurssi (5 harjoitusta) + 5-kerran kortti muille tunneille (voimassa 3kk): 99€

Ilmoittaudu mukaan!

Paikka: Yoga & Movement Center, Kauppamiehentie 1, Espoo

Ilmoittautumiset: info@movementespoo.fi

Ohjaajat:

Starttikurssien ohjaajina toimivat Jarno Härkönen ja Joosua Visuri

 

starttikurssi-movementespoo