KAMPANJA: Treenaa loppuvuosi edullisesti!

Nyt sinulla on mahdollisuus napata loppuvuoden 1.5-31.12.2019 treenit edullisesti haltuun! Tarjoamme tämän 8kk treenipaketin 549€ tarjoushintaan (ovh. 845,50€) aikavälillä 17.4-30.4.2019. Eli saat yhteensä 35% alennusta kortin hinnasta verrattuna 4vko korttiimme.

Osta korttisi suoraan tästä linkistä:

Kyllä – haluan loppuvuoden treenit edullisesti!

*Huom! Jos sinulla on voimassa oleva kk-kortti/kertakortti, voimme hyvittää niistä tämän kortin hinnassa. Tällöin ota yhteyttä osoitteeseen info@movementespoo.fi – josta laskemme sinulle hinnan.

*Huom! Jos haluat maksaa muilla maksutavoilla, kuten Smartumeilla/Virikeseteleillä/Edenredillä/Sporttipassilla yms. niin olethan yhteydessä myös osoitteeseen info@movementespoo.fi – niin sovitaan tarkemmin maksusta.

kehonpainoharjoittelun-kurssit-2018

Kortilla saat käydä vapaasti kaikilla normaalilukkarin tunneillamme niin paljon kuin haluat (ei siis kurssitunnit). Tutustu lukujärjestykseen tästä linkistä: Tapiola tunnit

Meiltä monesti kysytään minkä verran tunteja löytyy kesältä.. ja kyllähän niitä löytyy suunnilleen samalla tavalla kuin nytkin! Lähtökohtaisesti arki-illoista tulee löytymään 2 tuntia/päivä (perjantaina välillä 1) ja viikonloppupäiviltä normaalisti 2h/päivä, lounastunteja tulee jatkumaan suunnilleen samalla mallilla myös kesäaikana.