Joosua Visuri

Joosua Visuri on 23-vuotias liikuntaneuvoja sekä personal trainer Helsingistä. Suomen Chicagosta lähtöisin oleva Jope on nuoresta iästään huolimatta erittäin ammattitaitoinen liikunta-alan ammattilainen. Hän on suorittanut liikunta-alan opintonsa Pajulahdessa, vaikka kahden vuoden aikana hän tekikin suhteessa enemmän liikunta-alan töitä kuin viihtyi koulussa. ”Kentällä” tehty työ näkyi todistuksessa korkeimpina mahdollisina arvosanoina ja Suomen liikunta-alan ammattilaisilta saatuna stipendinä työlähtöisestä opiskelusta.

Jope on tullut tutuksi suurelle yleisölle mm. Tikis-treenimedian kautta huikeasta kehonhallinnastaan sekä hyppypunnerruksen Suomen ennätyksestä (122cm). Hän kiertää tällä hetkellä aktiivisesti opettamassa kehonpainoharjoittelua ympäri Suomea, sekä on yksi sosiaalisen median näkyvimmistä miestreenaajista.

joosua-visuri-400pix

Jopen tunneilla tietää tehneensä, mutta hauskuudesta ei missään nimessä tingitä! Nuori herrasmies lähestyy jokaista tunnille saapuvaa aidolla läsnöololla ja kunnioituksella.

Seuraa Jopea:

Instagram: @joosuavisuri

Facebook: Personal Trainer Joosua Visuri

Youtube: Ristiote-kanava