Joogan alkeiskurssi

Vinyasa-joogan alkeissa opimme vinyasa-aurinkotervehdykset, seisoma- ja istumasarjojen asanoita sekä loppuliikkeitä. Harjoittelemme vinyasa-joogalle ominaista hengityksen tahdissa liikkumista, opettelemme tärkeimmät bandhat (lihaslukot) ja kehon turvallisen linjaamisen tekniikat. Harjoittelemme erilaisia versioita asanoista, jotta harjoituksesta tulee helposti lähestyttävää kaikentasoisille harjoittelijoille. Kurssi luo perustan turvalliselle ja tehokkaalle asanaharjoitukselle, josta on helppo jatkaa Flow-joogan viikkotunneille.

vinyasa-alkeet-tapiola-3

Mikä Vinyasa Flow?

Kurssilla opetellaan monipuolista ja huolellisesti suunniteltua vinyasa flow -sarjaa, joka perustuu Gokulchandra Dasin (Jani Jaatinen) tapaan rakentaa koko kehoa huoltava ja vahvistava dynaaminen joogaharjoitus. Vinyasa flow muistuttaa astangajoogaa, mutta on rakenteeltaan vapaampi. Muiden joogamuotojen tavoin vinyasa-harjoitus vahvistaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä niin että asanaharjoituksesta voi luonnollisesti siirtyä joogan seuraaviin vaiheisiin, kuten pranayama- ja meditaatioharjoitukseen.

Vinyasa alkeiskurssilla keskitymme hyvin linjattuihin asanoihin, joka luo vahvan perustan joogaharjoitukselle. Fyysisen ja energeettisen linjauksen kehittäminen tuo syvyyttä myös pidempään jooganneiden harjoitukseen. Jokaiselle löytyy sopivat variaatiot eri asanoista. Kurssi sopii aloittelijoille sekä joogeille, jotka haluavat parantaa tekniikkaansa ja palata klassisten perusharjoitusten ja linjausten äärelle.

Kuka kurssin ohjaa?

Gloria Salo on jooga- ja tantraopettaja ja Helsingin yliopistosta valmistunut sosiaalipsykologian maisteri. Gloria on opiskellut joogan eri muotoja 15 vuotta ja valmistunut sekä hatha-, tantra- että vinyasa-jooga (RYT300) -ohjaajaksi. Asanaharjoituksen lisäksi hän on perehtynyt laajasti pranayama- ja meditaatioharjoitukseen sekä joogafilosofiaan. Pro gradu -työnsä Gloria on kirjoittanut mindfulness-meditaatiosta. Jooga ja sen lukuisat eri muodot ovat vakaa osa Glorian arkea ja päivittäistä harjoitusta. Gloria uskoo että hyvä opettaja on ennenkaikkea hyvä oppilas, jonka vuoksi hän vuosittain matkustaa ulkomaille syventämään joogan ja tantran opiskelua opettajiensa ohjauksessa.

Kurssi järjestetään intensiivimuotoisesti kahtena peräkkäisenä päivänä 6 ja 7.10.2017, sisältäen yhteensä kuusi tuntia opetusta.

avajaiset-ps-04

Huom: Kurssi ei ole pakollinen lukujärjestyksemme tunneille osallistumiseen, mutta siitä saa hyvät pohjatiedot ja paljon oppeja itselle sopiviin harjoituksiin.

Aikataulu:

Lauantai 6.10. klo 14.00-17.00
Sunnuntai 7.10. klo 13.30-16.30

Hinta:

Joogan alkeiskurssi (2*3h): 79€

Joogan alkeiskurssi (2*3h) + 5-kerran kortti muille tunneille (voimassa 3kk, ovh. 79€): 139€

Ilmoittaudu mukaan!

Paikka: Yoga & Movement Center, Kauppamiehentie 1, Espoo

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 25.9.2018: info@movementespoo.fi

Kurssin minimiosallistujamäärä: 6