Jooga-tunnit

Joogatunneillamme pääset rentoutumaan ja rauhoittumaan omalle tasollesi sopivasti. Tutustu tarkemmin tuntikuvauksiin alta.

Rentouttava jooga (ns. Yin-jooga):

Yin harjoittelu tapahtuu paikallaan, pysähtyen hetkeen ja kehoon. Tämä rentouttava ja syvävenyttelyn tyyppinen tunti sopii kaikille, perusasennot ovat helppoja kaikille ja ohjaajat tarjoavat jokaiselle sopivia liikevariaatioita.

Tunnilla käytetään apuvälineitä, kuten joogaremmejä ja joogablokkeja. Varaa mukaasi lämmintä vaatetusta ja avoin mieli.

Rentouttavaa joogaa (55min) löytyy joka sunnuntai klo 18.30 ja 5.4. alkaen perjantaisin 18.30 (75min)

Jooga (ns. Yin&Yang -jooga):

Tässä harjoituksessa sekoitetaan kahta vastakkaista energiaa, YIN sekä YANG. Yang-jooga on kehoa vahvistavaa, dynaamista, energisoivaa joogaa, joka kehittää myös tasapainoa sekä kehon hallintaa. Dynaamisen osuuden liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen kuljettamana ja niissä pysytään vain hetki.

Yin osuudessa olemme asanoissa useita minuutteja, joka mahdollistaa asentojen vaikutukset myös syvemmällä tasolla sidekudoksissa saakka. Kehon jännitykset sulaa, mieli hiljenee, sekä hermosto rauhoittuu. Näin löydetään tasapaino joka harmonisoi koko kehoa ja mieltä.

Torstain tunti (10.00-10.55) sopii kaiken tasoisille ja samalla tunnilla harjoittelevat myös Aamuklubimme (60+ vuotiaat) jäsenet.

Lempeä jooga

Tällä tunnilla yhdistellään lempeästi yhteen eri joogan elementtejä, dynaamisesta rauhoittavaan. Tunnin sisältö voi vaihdella ohjaajan suunnitelman mukaan viikoittain. Tärkeää tunnilla on kuitenkin hyvän olon hakeminen kehoon.

Tiistain tunti (11.25-12.20) sopii kaiken tasoisille ja samalla tunnilla harjoittelevat myös Aamuklubimme (60+ vuotiaat) jäsenet.

movementespoo-logo-maisema-800pix