Jerry Kinnunen

Jerry on kotoisin Raahesta ja muutti sieltä Helsinkiin 2012. Hän löysi kehonpanoharjoittelun ja movementin maailman vuonna 2014 ja on siitä lähtien harjoitellut itsenäisesti monipuolisesti mm. eläinliikkeitä. Movementista innostuneena hän päätti opiskella myös personal traineriksi. Vuoden 2018 syksyllä Jerryn elämä koki kuitenkin ison käänteen kun hänellä todettiin paksusuolen tulehdus. Syömisen, liikkumisen ja mielen oli muututtava täysin.

”Minulla oli vatsassa ja lantiossa niin paljon kipuja etten pysynyt enään kävelemään. Elämä suistui raiteiltaan täysin ja edessä oli vain suunta pohjalta ylöspäin.”

Hän aloitti treenaamisen Yoga & Movement Centterillä ja tanssimisen Saiffalla. Pian hänet napattiinkin taidokkaana harjoittelijana ja lahjakkaana valmentajana mukaan Y&M:n ohjaajatiimiin.

”Opin saleilla entistä enemmän sitä, kuinka treenata kehoa kunnioittaen, flowlla ja hyvällä fiiliksellä. Oikeat suoritustekniikat varmistavat kehon tasapainoisen kehittymisen ja turvallisen treenaamisen.”

Valmentajana Jerry on selkeä ja tarkka tekniikasta, mutta silti pitää hauskuuden mukana tekemisessä. Tunneilla ja valmennuksissa opitaan paljon uutta: ”Kuuntelen ja suunnittelen tunnit tarkkaan asiakkaiden toiveiden ja fiiliksien mukaan. Näin päästään yhteistyössä parhaisiin lopputuloksiin!”