Jarno Härkönen

Tapiolan Yoga & Movement Centerin isäntänä, ohjaajana ja personal trainerina toimii liikunta-alan moniosaaja Jarno Härkönen. Hän on ollut vuosia yksi ehdottomia suunnannäyttäjiä Suomessa monipuolisessa kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelussa.

Pitkän kamppailulajiuran (Karate MM 1-2003), kuntosaliharjoittelun, ryhmäliikunnan ja joogan ohjaamisen jälkeen Jarno sukelsi syvemmin toiminnallisen harjoittelun ja kehonpainoharjoittelun maailmaan. Tästä innostuksesta on syntynyt mm. Kehonpainoharjoittelu Movement, 30 Askelta Toimivaan Kehoon ja Mieleen ja Taitoa & Voimaa Kehonpainoharjoittelulla -kirjat, sekä lukuisat koulutukset ja workshopit ympäri Suomea.

Jarno Härkönen personal trainer

Jarnolla on vahva tausta niin kamppailulajivalmentajien, ryhmäliikuntaohjaajien kuin personal trainereidenkin kouluttamisesta ja mentoroinnista. Nykyään hän toimii yhtenä pääkouluttajana Personal Trainer Akatemiassa. Tämän lisäksi hän ohjaa mm. toiminnallisen harjoittelun ja kehonpainoharjoittelun pienryhmiä, sekä tekee yksilövalmennusta niin ”tavallisille ihmisille” kuin kilpaurheilijoillekin.

Jarno on nähty TV:ssä ohjaamassa esim. Ylen aamu-tv:n sporttituokioissa kesinä 2016, 2017 ja 2018 ja Nenäpäivässä Ella Kannisen personal trainerina. Hän on ollut lukuisia kertoja lehdissä kertomassa kehonpainoharjoittelusta ja rakentamassa treeniohjelmia ja antamassa treenivinkkejä mm. Ilta-Sanomiin, Helsingin Sanomiin, FitBody-, Crosstrainer-, Bodytreeni- ja Latu&Polku -lehtiin. Liikunta-alan tapahtumissa hän on tuttu esiintyjä.

Jarno Härkönen kehonpainoharjoittelu

Omaa ohjaajataustaa herralta löytyy yli 15 vuoden ajalta kamppailulajeista ja n. 10 vuoden ajalta ”perus”-ryhmäliikunnasta: sisäpyöräilystä, joogasta ja Les Millsin BodyCombat ja BodyBalance –tunneista. Valittiinpa hänet myös vuonna 2013 Me Naiset –lehdessä yhdeksi Suomen parhaaksi ohjaajaksi. Viimeisimmät 8 vuotta Jarno on ohjannut monipuolisia kehonpainoharjoittelun ja toiminnallisen harjoittelun ryhmiä ja toiminut kouluttajan pestissä liikunta-alalla 6 vuotta.

Omaa osaamistaan Jarno on kartuttanut koulutuksissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin, oppia on haettu monipuolisesti eri lajien maailman huipuilta – varsinkin kehonpainoharjoittelun saralta.

Jarno Härkönen liikkuvuus

“Treeneissäni pyrin avaamaan ihmisten silmiä, opettamaan teknisesti todella tarkasti asioita ja siinä samassa jokaisella tulee varmasti olemaan hauskaa! Ja treenit todellakin sopivat kaikille, ikään ja taitotasoon katsomatta!”

Seuraa Jarnoa:

Instagram: @jarnoharkonen

Facebook: Jarno Härkönen – Sports & Wellness

Youtube: JH Coaching-kanava

Online-valmennukset: Kotivalmennus.fi

Kotisivut: JH Coaching