Jarno Härkönen

Tapiolan Yoga & Movement Centerin isäntänä, ohjaajana ja personal trainerina toimii liikunta-alan moniosaaja Jarno Härkönen.

Pitkän kamppailulajiuran (Karate MM 1-2003), kuntosaliharjoittelun, ryhmäliikunnan ja joogan ohjaamisen jälkeen Jarno sukelsi syvemmin toiminnallisen harjoittelun ja kehonpainoharjoittelun maailmaan. Tästä innostuksesta on syntynyt mm. Kehonpainoharjoittelu Movement -kirja yhdessä Jukka Rajalan kanssa, sekä lukuisat koulutukset ja workshopit ympäri Suomea.

Hänellä on vahva tausta niin kamppailulajivalmentajien, ryhmäliikuntaohjaajien kuin personal trainereidenkin kouluttamisesta ja mentoroinnista. Nykyään hän toimii yhtenä pääkouluttajana Personal Trainer Akatemiassa. Tämän lisäksi hän ohjaa mm. toiminnallisen harjoittelun ja kehonpainoharjoittelun pienryhmiä, sekä tekee yksilövalmennusta niin ”tavallisille ihmisille” kuin kilpaurheilijoillekin.
jarno-harkonen-kehonpainoharjoittelu-400pix

Jarno on nähty TV:ssä ohjaamassa esim. Ylen aamu-tv:n sporttituokioissa ja Ella Kannisen personal trainerina. Hän on ollut lukuisia kertoja lehdissä kertomassa kehonpainoharjoittelusta ja rakentamassa treeniohjelmia mm. Ilta-Sanomiin ja FitBody- ja Bodytreeni-lehtiin. Uusimmassa kirjassaan ”30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen” hän avaa hyvinvoinnin elementtejä monipuolisen liikkeen, ja mm. rauhoittumisen keinoin yhdessä jooga- ja hyvinvointivalmentajan Kirsi Tikan kanssa.

Omaa ohjaajataustaa herralta löytyy jo yli 20 vuoden ajalta, mm. kamppailulajeista, sisäpyöräilystä, joogasta ja Les Millsin BodyCombat ja BodyBalance –tunneista. Valittiinpa hänet myös vuonna 2013 Me Naiset –lehdessä yhdeksi Suomen parhaaksi ohjaajaksi. Jarnon kädenjälki nähdään myös Functionality -ryhmäliikuntakonseptissa.

Omaa osaamistaan Jarno on lähivuosina kartuttanut koulutuksissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin, oppia on haettu monipuolisesti eri lajien maailman huipuilta. Näistä opeista pääsette nauttimaan nyt Tapiolassa!

“Treeneissäni pyrin avaamaan ihmisten silmiä, opettamaan teknisesti todella tarkasti asioita ja siinä samassa jokaisella tulee varmasti olemaan hauskaa! Ja treenit todellakin sopivat kaikille, ikään ja taitotasoon katsomatta!”

Seuraa Jarnoa:

Instagram: @jarnoharkonen

Facebook: Jarno Härkönen – Sports & Wellness

Youtube: Functionality-kanava