Hinnasto

HUOM! YOGA & MOVEMENT CENTERIN TOIMINTA MUUTTUU SYKSYLLÄ 2020 KURSSIMUOTOISEKSI. ELI TUNNEILLE ILMOITTAUDUTAAN KOKO KAUDEKSI KERRALLAAN. LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISOHJEET TÄSTÄ LINKISTÄ:

SYKSYN 2020 KURSSIT JA ILMOITTAUTUMISOHJEET

______

Suosittelemme ostamaan kortit Avoinna24-verkkopalvelumme kautta, mutta halutessasi voit ostaa ne myös tunneille saapuessasi. Paikan päällä voit ostaa kortteja yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, käteisellä, liikunta- ja virikeseteleillä, TicketDuo & TicketVirike -korteilla, Sporttipassilla ja Tyky-seteleillä/palvelulla.

  • Kertakäynti – 18€, seuraavat tunnit -50% samana päivänä*
  • 5 x kortti – 79€ (voimassaoloaika 4 kk ostohetkestä)
  • 10 x kortti – 149€ (voimassaoloaika 8 kk ostohetkestä)
  • 20 x kortti – 279€ (voimassaoloaika 12 kk ostohetkestä)
  • 4 viikon kortti, jatkuva veloitus – 89€ (irtisanomisaika 4 viikkoa)

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

-10% alennus opiskelijoille ja työttömille (paikan päällä maksettaessa).

*Jos käyt kertakäynneillä useamman tunnin peräkkäin, hinnat ovat 18€ ensimmäinen käynti (tai leima kortista) ja seuraavat 9€/kpl.

Tutustu tarkemmin Sopimusehtoihimme ennen liikuntapalveluiden ostamista.

  • Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää kun tulet paikan päälle! (Kurssit vaativat oman ilmoittautumisensa)
  • Kaikki tunnit ovat avoimia kaikille! Eli et tarvitse tunneille osallistumiseen erillistä starttikurssia, vaan ohjaajamme tarjoavat sopivat harjoitteet jokaisen tasolle sopivasti! Starttikursseilla on mahdollista käydä hakemassa oppia perusteisiin.
  • Takaamme salillamme vähintään 20 ryhmätuntia viikossa, poikkeuksena pyhäpäivä-viikot ja kesäaika, jolloin takaamme vähintään 15 ryhmätuntia viikossa. Tuntien aikatauluihin voit tutustua täältä – pidätämme oikeudet tuntimuutokseen. Lauantain/sunnuntain tuntien osalta salilla on oikeus kerran kuukaudessa peruuttaa tai siirtää tuntien aikatauluja tiloissa mahdollisesti järjestettävien koulutuksen vuoksi.

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

movementespoo-logo-maisema-800pix