Hanna Härkönen

Hanna on muun muassa kouluttautunut personal trainer, ravintoneuvoja, ilmajoogaohjaaja ja ryhmäliikuntaohjaaja. Päivätyössään hän toimii kasvatusalalla erityisen tuen oppilaiden parissa. Tällä hetkellä ohjausvalikoimaan kuuluu kehonpainoharjoittelua, käsilläseisontaa, tankotanssia, joogaa&rentoutumista, yksilövalmennettavia, ryhmäliikuntatunteja, sekä koulun liikuntatunteja.

Super positiivisen Hannan taustoilta löytyy usean vuoden ajalta ohjaamista aikuisten lisäksi myös kaiken ikäisille lapsille, sekä toimiminen lasten liikuntaa tarjoavalla kuntoklubilla salipäällikkönä. Hanna on suunnitellut oman Tietoinen Temmellys -kurssin lapsille, jossa pääpainona ovat mm. läsnäolo, tunneymmärrys, sosiaaliset taidot sekä eläinjooga.
hanna-harkonen-400pix

Vahvaan harrastustaustaan kuuluu telinevoimistelu, rytminenvoimistelu ja baletti – mutta tärkein harrastus on ehdottomasti ollut kaikenlainen apinointi puissa, talojen katoilla ja puistojen telineillä kavereiden kanssa.

”Ohjauksissani pyrin tuomaan rauhallisuutta ja välttämään suorittamista. Mielikuvien avulla liikehdinnästä saadaan monipuolisempaa. Uskon, että liike ei koskaan tule täysin opituksi, vaan siitä löytää aina uusia oivalluksia ja ulottuvuuksia. Joskus on saattanut luulla, että on oppinut jonkun liikkeen/taidon kokonaan, kunnes tajuaa, että on opittavaa lisää. Ottaessa mukaan mielikuvat, aistit, koko kehon, elimistön sekä ympäröivän tilan, saadaan liikkeeseen aivan uutta perspektiiviä ja tuntua. Liikkuminen ja liike kasvaa ja muuttuu siinä missä mekin ja elämäntilanteemme – olemme siis aina oppilaita. Tämän takia jatkuva kouluttautuminen, opiskelu, uuden tekeminen ja monipuolinen kommunikointi on tärkeää – ymmärtääksemme enemmän ja nähdäksemme laajemmin.”

hanna-harkonen-elixir

Hanna ohjaamassa Elixir TV -sarjassa

Hanna painottaakin sitä, että nautitaan perusteista, läsnäolosta, tekemisen ilosta ja ennen kaikkea hyvinvoivasta (mutta sallivasta) kehosta&mielestä!

Seuraa Hannaa:
Blogi: www.safkanet.fi/movewithhanna
Instagram: @movewithhanna
Facebook: movewithhanna