Filosofiamme

Tervetuloa Tapiolaan treenaamaan! Meille voit kävellä suoraan ovesta sisään ja hypätä mukaan tunneillemme lähtötasoon katsomatta. Et tarvitse erillisiä starttikursseja (toki niitäkin järjestämme halukkaille), eikä tunneillemme tarvitse erikseen ilmoittautua – riittää kun marssit ovesta sisään ja takaamme että olet tyytyväinen!

Nykypäivänä harjoittelu on monesti ajautunut varsin suoraviivaiseksi ja vakavaksi, lisäksi meidät on pakotettu istumaan todella suuria aikoja päivästämme. Miten kehomme reagoi tähän? Voimme varmuudella todeta sen,  että ei se siitä ainakaan tykkää!

Oletko milloin viimeksi seurannut pienten lasten liikettä?

Mitä voisimme oppia siitä? Ainakin leikkisyyttä, monipuolisuutta ja moniulotteisuutta! Liikuttamalla kehoa moneen eri suuntaan, tutustumalla eri liikeratoihin, avaamalla kehoa dynaamisella liikkeellä tai vaikkapa kiipeilemällä ja samalla nauramalla – näillä saadaan kehomme ja mielemme voimaan todella hyvin.

movementespoo-lasten-liikunta

Liike on lääkettä ja monipuolinen liike on vieläkin parempaa lääkettä!

Tätä haluamme tarjota teille Tapiolan Yoga & Movement Centerissä. Tunteja, jotka sopivat kaikille ikään ja taitotasoon riippumatta – mutta kuitenkin niin, että jokainen saa sieltä avaimia oman hyvinvointinsa, kuntonsa ja taitojensa kehittämiseen.

Lisäksi haasteita hakevat löytävät niitä meiltä varmasti! Oli kyse sitten vaikkapa käsilläseisonnan opettelusta tai vaativammista Street Workout -liikkeistä – saat varmasti vinkit myös näihin!

Tämä kaikki taataan huikean ammattilaisella ohjaajatiimillä, joka hakee jatkuvasti lisäoppeja niin suomalaisilta kuin ulkomaalaisiltakin huippuosaajilta.

asiakaskysely-2017-2-kopio

Kun tulet harjoittelemaan meille, takaamme sinulle tulokset, ymmärryksen oikeaoppiseen harjoitteluun ja todella laadukkaan ja turvallisen ympäristön harjoitella.

Ympäristön johon on mukava tulla ja jossa emme arvostele toisiamme. Jokainen meistä on omalla tasollaan ja jokainen meistä voi kehittyä tarjoamillamme opeilla!

Liity siis mukaan meidän iloiseen joukkoon!

Terkuin,

Yoga & Movement Centerin isäntä Jarno Härkönen & Tiimi