Bootcamp -kurssit

Bootcamp-kursseillamme treenataan positiivisella asenteella ja keskitytään sykettä nostattaviin ja lihaskuntoa vahvistaviin treeneihin! Treenit sopivat kaiken tasoisille harjoittelijoille, jotka haluavat hieman haastaa itseään.

Huippuvalmentajat takaavat sen, että jokainen löytää harjoituksissa oman tasonsa, sekä oppii turvalliset ja oikeaoppiset suoritustekniikat. Kurssin alussa suoritetaan lähtötestit asetetaan jokaiselle sopivia tavoitteita, joita kohden edetään progressivisesti. Tuloksia testataan ja seurataan kurssin puolivälissä ja lopuksi. Kuukausittain kurssilaiset saavat videomuodossa vinkkejä kotiharjoitteluun ja kehonhuoltoon.

bootcamp-kurssi-2018

Näissä treeneissä tulevat siispä hikipisarat virtaamaan positiivisissa merkeissä! Jokaiseen harjoituskertaan kuuluu monipuolisen lämmittelyn ja dynaamisen liikkuvuusharjoittelun lisäksi tehokkaampi koko vartaloa kehittävä treeniosio. Treeneissä käytetään monipuolisesti mm. kehonpainolla tehtäviä lihaskuntoliikkeitä, sekä myös painoilla tehtäviä harjoitteita.

Kurssin sisältö:

Maanantain treeniryhmä 14.1-27.5.2019 (ei harjoituksia 18.2 ja 22.4) – klo 19.30-20.25
*Vastuuohjaaja Jarno Härkönen
*Kurssiin kuuluu yhteensä 18 harjoituskertaa

Torstain treeniryhmä 17.1-23.5.2019 (ei harjoituksia 21.2) – klo 19.30-20.25
Vastuuohjaaja Tuomas Katila
*Kurssiin kuuluu yhteensä 18 harjoituskertaa

HUOM! Oman kurssin poissaoloja voi korvata muitten kurssien treeneissä.

Viikottaisten harjoitusten lisäksi osallistujat saavat ohjeita omaan harjoitteluunsa ja kotiharjoitusohjelmia (videomuodossa) niin lihaskunto- kuin liikkuvuusharjoitteluunkin kerran kuussa.

Kurssien ohjaajat ovat molemmat liikunta-alan moniosaajia, kouluttajia ja personal trainereitä, jotka ovat tunnettuja hauskoista ja motivoivista treeneistään!

jarno-harkonen-kehonpainoharjoittelu-400pix    tuomas-katila-valmentaja

Hinnat ja ilmoittautuminen:

Maanantain ryhmä – 279€ (yht. 18 harjoitusta) – ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ

Torstain ryhmä – 279€ (yht. 18 harjoitusta) – ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ

Paikka: Yoga & Movement Center, Kauppamiehentie 1, Espoo

Ilmoittautumiset ja kurssimaksut Avoinna24-verkkokaupassamme (mikäli haluat maksaa esim. Smartumeilla, niin olethan yhteydessä meihin sähköpostilla info@movementespoo.fi)

Osallistujamäärä: 6-15 henkeä

Lisätiedot sähköpostilla: info@movementespoo.fi
Lisätiedot puhelimitse: 050-3299519