Bootcamp -kurssit

Bootcamp-kursseillamme treenataan positiivisella asenteella ja keskitytään sykettä nostattaviin ja lihaskuntoa vahvistaviin treeneihin! Treenit sopivat kaiken tasoisille harjoittelijoille, jotka haluavat hieman haastaa itseään.

Huippuvalmentajat takaavat sen, että jokainen löytää harjoituksissa oman tasonsa, sekä oppii turvalliset ja oikeaoppiset suoritustekniikat. Kurssin alussa suoritetaan lähtötestit asetetaan jokaiselle sopivia tavoitteita, joita kohden edetään progressivisesti. Tuloksia testataan ja seurataan kurssin puolivälissä ja lopuksi. Lisäksi kurssilaiset saavat harjoittelun tueksi kotiharjoitusohjelmia videomuodossa.

bootcamp-kurssi-2018

Näissä treeneissä tulevat siispä hikipisarat virtaamaan positiivisissa merkeissä! Jokaiseen harjoituskertaan kuuluu monipuolisen lämmittelyn ja dynaamisen liikkuvuusharjoittelun lisäksi tehokkaampi koko vartaloa kehittävä treeniosio. Treeneissä käytetään monipuolisesti mm. kehonpainolla tehtäviä lihaskuntoliikkeitä, sekä myös kahvakuulilla tehtäviä harjoitteita.

Kurssin sisältö:

Maanantain treeniryhmä 13.8-17.12.2018 – klo 19.30-20.25
*Vastuuohjaaja Joosua Visuri
*Kurssiin kuuluu yhteensä 19 harjoituskertaa

Torstain treeniryhmä 16.8-13.12.2018 (ei harjoituksia 6.12) – klo 19.30-20.25
Vastuuohjaaja Tuomas Katila
*Kurssiin kuuluu yhteensä 17 harjoituskertaa

Viikottaisten harjoitusten lisäksi osallistujat saavat ohjeita omaan harjoitteluunsa ja kotiharjoitusohjelmia (videomuodossa) niin lihaskunto- kuin liikkuvuusharjoitteluunkin.

Kurssien ohjaajat ovat molemmat liikunta-alan moniosaajia ja personal trainereitä, jotka ovat tunnettuja hauskoista ja motivoivista treeneistään!

joosua-visuri-valmentaja    tuomas-katila-valmentaja

Hinnat ja ilmoittautuminen:

Maanantain ryhmä – 289€ (yht. 19 harjoitusta) – ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ

Torstain ryhmä – 259€ (yht. 17 harjoitusta) – ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ

Paikka: Yoga & Movement Center, Kauppamiehentie 1, Espoo

Ilmoittautumiset ja kurssimaksut Avoinna24-verkkokaupassamme (mikäli haluat maksaa esim. Smartumeilla, niin olethan yhteydessä meihin sähköpostilla info@movementespoo.fi)

Osallistujamäärä: 8-15 henkeä

Lisätiedot sähköpostilla: info@movementespoo.fi
Lisätiedot puhelimitse: 050-3299519