Anu Koskela

Ollessaan pikkutyttö Anu toivoi olevansa joko balettitanssija tai Zorro. Vilkkaan mielikuvituksen omaava Anu laitettiin tanssikouluun ja tanssimaailma vei mukanaan kohti monia seikkailuja ja kasvunpaikkoja. Balettitossut ovat laitettu jo naulaan, mutta nykyään 30-vuotias liikunta-alan ammattilainen ”zorroilee” monipuolisesti muiden lajien parissa.

Jatkuva oppimisen ja ymmärtämisen halu ihmiskehoa kohtaan ovat pitäneet Anun liikkeellä jo nuoresta iästä lähtien. Hän pääsi opiskelemaan Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitokseen 15-vuotiaana, mistä hän valmistui tanssijaksi vuonna 2005. Hän syvensi tanssiopintojaan myös Göteborgin Balettakademiessa kolmen vuoden ajan suorittaen tanssidiplomin vuonna 2008. Tanssimaailma opetti kehon monipuolista käyttöä ja tanssivuosien aikana heräsi kiinnostus myös muita liikkumismuotoja kohtaan.

anu-koskela-400pix
Tanssimaailmasta matka jatkui kohti joogaa. Jooga- ja mindfulnessopettaja -koulutuksen Anu suoritti vuonna 2014 Still Flowing Yoga Schoolissa Ibizalla. Anu on ohjannut vuodesta 2008 alkaen tanssitunteja, pilatesta sekä erilaisia ryhmäliikuntatunteja vauvasta vaariin. Anu valmistui personal traineriksi sekä ayurvediseksi joogahierojaksi keväällä 2016.

 

Koulutusputki täydentyy vielä keväällä 2017, kun hän valmistuu liikunnanohjaajaksi Haaga-Helia ammatikorkeakoulusta.

Anu on ymmärtäväinen, huumorintajuinen ja positiivisen mielikuvituksen omaava valmentaja. Tunneilla viljellään paljon mielikuvia, Anun kanssa pääset jokaisessa treenissä elämysmatkalle. Tunteja ei suunnitella liian tiukkapipoisesti, sillä hetkessä eläminen on rikastuttavampaa. Hänen ohjauksessaan sinulla on lupa kysyä, hämmästellä, itkeä ja nauraa eli voit olla täysin oma itsesi. Suorittamisen sijaan Anu toivoo oppilailleen leikkistä mieltä, yhteisöllisyyttä sekä autuutta hyväksyä itsensä kaikkine piirteineen ja tuntemuksineen.

Yoga & Movement Centerillä Anu opettaa joogaa, järjestää tunteja erityisryhmille, sekä tekee pienryhmä- ja yksilövalmennusta – niin fyysisellä kuin henkiselläkin puolella. Anu on myös keskuksen ”yleismies Jantunen” eli paikan koordinaattori.

Seuraa Anua:

Instagram: @joogaamo

Facebook: Joogaamo