AcroYoga -kurssi alkaen 12.1.2019

Keväällä päästään treenaamaan Tapiolassa viikottain huikean AcroYogan parissa! Tule oppimaan pareittain ja pienryhmissä uusia harjoitteita rennossa ja hauskassa ilmapiirissä. Saamme kurssille ohjaajaksi alan huikean ammattilaist Timo Kurvin ja Karoliina Lämsän!

Kurssi järjestetään Yoga & Movement Centerillä lauantaisin 12.1-16.2.2019 klo 12.45-14.15 (yhteensä 6 kertaa).

acroyoga tapiola timo kurvi

AcroYogassa yhdistyy ainutlaatuisesti joogan syvä viisaus, akrobatian dynaaminen voima ja terapeuttisen hieronnan hyväntahtoisuus. Näitä kolmea elementtiä harjoitellaan pääsääntöisesti kolmen tai neljän hengen ryhmissä, jotta harjoituksesta tulee sekä hauska että turvallinen. Kaikissa AcroYoga-harjoituksissa kehität taitoa kuunnella ja vastaanottaa toisen ihmisen liikkeitä ja painoa, jolloin luottamus ja läsnäolo voimistuvat.

Et tarvitse paria eikä aikaisempaa kokemusta akrobatiasta, hieronnasta tai joogastakaan. Ota mukaasi vain iloinen mieli!

Kurssin pääohjaajana toimii Timo Kurvi, amerikansuomalainen sertifioitu iyengarjoogaopettaja ja Suomen ensimmäinen sertifioitu AcroYogaopettaja. Timoa kiinnostaa tutkia kehon ja mielen suhdetta niin, että löydämme tilan, jossa olemme luovia, uteliaita ja rohkeita. Lisätietoa Timosta ja AcroYogasta voit lukea täältä: www.timokurviyoga.com

karoliina lämsä acroyoga

Toisena ohjaajana kurssilla vierailee Karoliina Lämsä, joka on käynyt sekä Acroyoga Montreal- että Partner Acrobatics- opettajakoulutukset. Acroyogaa hän on harrastanut vuodesta 2013. Karoliinalle on tärkeää antaa kaikille kiinnostuneille mahdollisuus oppia akrojoogaa ikään tai ruumiinrakenteeseen katsomatta. Hän haluaa luoda tunneille turvallisen ympäristön, jotta jokainen voisi rauhassa kokeilla ja liikkua juuri omalla tavallaan.

Paikka: Yoga & Movement Center, Kauppamiehentie 1, Heikintori 2.krs (Tapiola, Espoo)

Hinta: 149€, kk-korttilaisille 79€

HUOM! Voit myös tulla ensimmäiselle tunnille tutustumiskäynnille, hintaan 27€ (tai 1,5 leimaa kortista /kk-korttilaisille 15€)

Ilmoittautumiset verkkokauppamme kautta:

*Jos haluat maksaa liikuntaseteleille, ePassilla yms. niin olethan yhteydessä meihin sähköpostitse. 

Lisätiedot: info@movementespoo.fi / 050-5339803

Minimi osallistujamäärä: 10 henkeä

Huom! Kurssille on mahdollisuus järjestää jatkoa myös 16.2. jälkeen, mikäli innokkaita harjoittelijoita riittää.